О нама

Војна установа „Дедиње“ Београд послује у саставу Сектора за материјалне ресурсе Министарства одбране Републике Србије.

Основне делатности установе су пружање угоститељских, трговачких, смештајних и услуга одевања како припадницима МО РС и Војске Србије, тако и свим осталим грађанима и страним гостима.

Наша установа није директни корисник буџетских средстава и наше пословање зависи искључиво од нашег рада и резултата остварених на тржишту – дуга традиција и плејада гостију највишег ранга, домаћих и светских државника, високих војних делегација, уметника… дају нам за право да тврдимо како смо спремни и вољни за отворену тржишну утакмицу.

Користимо и управљамо широким спектром објеката, од којих су за Вас свакако назанимљивији и најатрактивнији: Ресторан Централног Дома Војске Србије у Француској улици, Дом Гарде и Ресторан Кнежев лад у Топчидеру, Клуб ратног ваздухопловства у Земуну, које желимо да Вам представимо и приближимо на овим страницама.

Организујемо свадбене, матурске и све друге врсте свечаности у нашим објектима или путем комплетне кетеринг услуге на локацији коју Ви изаберете.

Стручно и искусно особље, пробрано током деценија успешног рада и према највишим стандардима угоститељско – хотелијерског пословања, спремно је да одоговори свим Вашим захтевима и потребама.

ДОКУМЕНТА:
1. Правилник o начину обављања послова јавне набавке у Војној установи „Дедиње“ Београд

а) 1903-1 од 11.09.2014. године (pdf)

б) 1499-1 од 14.05.2018. године (pdf)

в) 1499-14 од 17.12.2018. године (pdf)

2. Правилник о ближем уређивању поступка јавне набавке (pdf)

3. Интерни план за спречавање корупције у јавним набавкама (pdf)

4. План јавних набавки за 2020. годину (pdf)

5. План јавних набавки за 2021. годину (zip)

6. План јавних набавки за 2022. годину (zip)

7. План јавних набавки за 2023. годину (zip)

Ресторани

Централни дом Војске Србије

У саставу Војне установе “Дедиње” налази се више реномираних и познатих ресторана у Београду као и у другим градовима Србије. Дуга традиција организовања свечаности свих врста, свадби, матура, прослава, како за припаднике Војске Србије, тако и за све заинтересоване грађане.

Одевање

Одевање официра и подофицира

Војна установа "Дедиње" у оквиру свога пословања има и делатност одевања која се бави снабдевањем официра и подофицира ВС као и кадета ВА са артиклима униформе из Комплета службене и свечане униформе. Продаја униформе се врши кроз две стационарне продавнице у Београду и Нишу.