Vojna ustanova “Dedinje” – Dobrodošli

Vojna ustanova “Dedinje” Beograd posluje u sastavu Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Osnovne delatnosti ustanove su pružanje ugostiteljskih, trgovačkih, smeštajnih i usluga odevanja kako pripadnicima MO RS i Vojske Srbije, tako i svim ostalim građanima i stranim gostima.

Organizujemo svadbene, maturske i sve druge vrste svečanosti u našim objektima ili putem kompletne ketering usluge na lokaciji koju Vi izaberete.

Više o nama

Restorani

Centralni dom Vojske Srbije

U sastavu Vojne ustanove “Dedinje” nalazi se više renomiranih i poznatih restorana u Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije. Duga tradicija organizovanja svečanosti svih vrsta, svadbi, matura, proslava, kako za pripadnike Vojske Srbije, tako i za sve zainteresovane građane.

Odevanje

Odevanje oficira i podoficira

Vojna ustanova “Dedinje” Beograd u okviru svoga poslovanja ima i delatnost odevanja koja se bavi snabdevanjem oficira i podoficira Vojske Srbije kao i kadeta VA sa artiklima uniforme iz Kompleta službene i svečane uniforme. Prodaja uniforme se vrši kroz dve stacionarne prodavnice u Beogradu i Nišu.

Važni linkovi

Ministarstvo odbrane
Univerzitet odbrane Vojna akademija
Vojska Srbije Medija centar Odbrana