O nama

Vojna ustanova „Dedinje“ Beograd posluje u sastavu Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Osnovne delatnosti ustanove su pružanje ugostiteljskih, trgovačkih, smeštajnih i usluga odevanja kako pripadnicima MO RS i Vojske Srbije, tako i svim ostalim građanima i stranim gostima.

Naša ustanova nije direktni korisnik budžetskih sredstava i naše poslovanje zavisi isključivo od našeg rada i rezultata ostvarenih na tržištu – duga tradicija i plejada gostiju najvišeg ranga, domaćih i svetskih državnika, visokih vojnih delegacija, umetnika… daju nam za pravo da tvrdimo kako smo spremni i voljni za otvorenu tržišnu utakmicu.

Koristimo i upravljamo širokim spektrom objekata, od kojih su za Vas svakako nazanimljiviji i najatraktivniji: Restoran Centralnog Doma Vojske Srbije u Francuskoj ulici, Dom Garde i Restoran "Knežev lad" u Topčideru, Klub ratnog vazduhoplovstva u Zemunu, koje želimo da Vam predstavimo i približimo na ovim stranicama.

Organizujemo svadbene, maturske i sve druge vrste svečanosti u našim objektima ili putem kompletne ketering usluge na lokaciji koju Vi izaberete.

Stručno i iskusno osoblje, probrano tokom decenija uspešnog rada i prema najvišim standardima ugostiteljsko – hotelijerskog poslovanja, spremno je da odogovori svim Vašim zahtevima i potrebama.

DOKUMENTA:
1. Pravilnik o načinu obavljanja poslova javne nabavke u Vojnoj ustanovi “Dedinje” Beograd

а) 1903-1 od 11.09.2014. godine (pdf)

б) 1499-1 od 14.05.2018. godine (pdf)

в) 1499-14 od 17.12.2018. godine (pdf)

2. Pravilnik o blizem uredjivanju postupka javne nabavke (pdf)

3. Interni plan za sprecavanje korupcije u javnim nabavkama (pdf)

4. Plan javnih nabavki za 2020. godinu (pdf)

5. Plan javnih nabavki za 2021. godinu (zip)

6. Plan javnih nabavki za 2022. godinu (zip)

7. Plan javnih nabavki za 2023. godinu (zip)

Restorani

Centralni dom Vojske Srbije

U sastavu Vojne ustanove “Dedinje” nalazi se više renomiranih i poznatih restorana u Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije. Duga tradicija organizovanja svečanosti svih vrsta, svadbi, matura, proslava, kako za pripadnike Vojske Srbije, tako i za sve zainteresovane građane.

Odevanje

Odevanje oficira i podoficira

Vojna ustanova “Dedinje” Beograd u okviru svoga poslovanja ima i delatnost odevanja koja se bavi snabdevanjem oficira i podoficira Vojske Srbije kao i kadeta VA sa artiklima uniforme iz Kompleta službene i svečane uniforme. Prodaja uniforme se vrši kroz dve stacionarne prodavnice u Beogradu i Nišu.

Važni linkovi

Ministarstvo odbrane
Univerzitet odbrane Vojna akademija
Vojska Srbije Medija centar Odbrana