O nama

Vojna ustanova „Dedinje“ Beograd posluje u sastavu Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Osnovne delatnosti ustanove su pružanje ugostiteljskih, trgovačkih, smeštajnih i usluga odevanja kako pripadnicima MO RS i Vojske Srbije, tako i svim ostalim građanima i stranim gostima.

Naša ustanova nije direktni korisnik budžetskih sredstava i naše poslovanje zavisi isključivo od našeg rada i rezultata ostvarenih na tržištu – duga tradicija i plejada gostiju najvišeg ranga, domaćih i svetskih državnika, visokih vojnih delegacija, umetnika… daju nam za pravo da tvrdimo kako smo spremni i voljni za otvorenu tržišnu utakmicu.

Koristimo i upravljamo širokim spektrom objekata, od kojih su za Vas svakako nazanimljiviji i najatraktivniji: Restoran Centralnog Doma Vojske Srbije u Francuskoj ulici, Dom Garde i Restoran "Knežev lad" u Topčideru, Klub ratnog vazduhoplovstva u Zemunu, koje želimo da Vam predstavimo i približimo na ovim stranicama.

Organizujemo svadbene, maturske i sve druge vrste svečanosti u našim objektima ili putem kompletne ketering usluge na lokaciji koju Vi izaberete.

Stručno i iskusno osoblje, probrano tokom decenija uspešnog rada i prema najvišim standardima ugostiteljsko – hotelijerskog poslovanja, spremno je da odogovori svim Vašim zahtevima i potrebama.

DOKUMENTA:
1. Pravilnik o načinu obavljanja poslova javne nabavke u Vojnoj ustanovi “Dedinje” Beograd

а) 1903-1 od 11.09.2014. godine (pdf)

б) 1499-1 od 14.05.2018. godine (pdf)

в) 1499-14 od 17.12.2018. godine (pdf)

2. Pravilnik o blizem uredjivanju postupka javne nabavke (pdf)

3. Interni plan za sprecavanje korupcije u javnim nabavkama (pdf)

4. Plan javnih nabavki za 2020. godinu (pdf)

Restorani

Centralni dom Vojske Srbije

U sastavu Vojne ustanove “Dedinje” nalazi se više renomiranih i poznatih restorana u Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije. Duga tradicija organizovanja svečanosti svih vrsta, svadbi, matura, proslava, kako za pripadnike Vojske Srbije, tako i za sve zainteresovane građane.

Odevanje

Odevanje oficira i podoficira

Vojna ustanova “Dedinje” Beograd u okviru svoga poslovanja ima i delatnost odevanja koja se bavi snabdevanjem oficira i podoficira Vojske Srbije kao i kadeta VA sa artiklima uniforme iz Kompleta službene i svečane uniforme. Prodaja uniforme se vrši kroz dve stacionarne prodavnice u Beogradu i Nišu.

Važni linkovi

Ministarstvo odbrane
Univerzitet odbrane Vojna akademija
Vojska Srbije Medija centar Odbrana